Anslut oss

5 hetaste prylarna för hösten

Published

on

samling av elektroniska prylar

Nu när vi står inför hösten 2022 är det hög tid att börja tänka praktiskt. Hur vill du spendera din höst? Det finns mängder med nya roliga prylar som blir tillgängliga när löven börjar vissna. Du kan ta del av dessa för att fördriva tiden fram tills och genom vintermörkret. I den här artikeln skall vi således lista fem prylar som kommer att bli riktigt trendiga nu under hösten i Sverige.

Saker att pyssla med under höstmånaderna

Alltför många svenskar väljer att stänga dörren och gräva ner sig i soffan när väl sommaren har nått sin ände. Trots vår norrbelägna nation, föredrar de flesta av oss den värme som de soligare årstiderna erbjuder. Du behöver dock inte frukta för kylan och regnet som hösten bär med sig.

Tvärtom, erbjuder den här årstiden ett ypperligt tillfälle för oss svenskar att upptäcka nya roliga saker att underhålla oss med. Under hösten är det inte ovanligt att det kommer ut nya, spännande prylar på marknaden. Här nedan kommer du nu kunna ta del av en lista på fem av dessa heta manicker som kan få dig att verkligen uppskatta de kyligare månaderna på året!

Höstens bästa prylar

  • Kameradrönare
  • Bärbar högtalare
  • Bärbar projektor
  • Elskoter
  • Spelkonsol för mobilen

Kameradrönare

dji mini drönare

Den första prylen som kommer bli en trend nu till hösten är kameradrönare. Mer specifikt, den betydligt mindre modellen DJI Mini. Den här lilla manicken väger knappa 2,5 hekto, men kan ändå leverera natursköna bilder och videor. Det är således den perfekta lilla flygburna kameran att fånga höstskogarnas brinnande färger mer.

Batterilivet är långt nog för att du skall kunna flyga ett längre tag utan uppehåll. Den smarta lilla designen gör så att du enkelt även kan transportera den här drönaren för hand långa sträckor, utan att känna av vare sig dess storlek eller tyngd. Om du har lust att filma från luften till hösten, är det här drönaren för dig!

Bärbar högtalare

Nästa pryl att glädjas åt under höstens intrång är en bärbar högtalare (amplifier) från inga andra än Marshall. Den här producenten har i flertalet decennier försätt såväl oss dödliga personer som några av musikvärldens största namn med högtalare a högsta rang. De har dock följ med tidernas utveckling, när kraven på god, hållbar musik förväntas levereras i ett allt mindre paket.

Således har de nu tagit fram en Marshall Willen-högtalare som ger riktigt bra ljud i litet format. Den här är perfekt för dig som vill spendera höstens soligare dagar i sällskap med dina vänner utomhus, samtidigt som du vill kunna lyssna på din musik i strålande ljud. Smart, behändig och framför allt högkvalitativ, är den här prylen definitivt ett inköp värt pengarna.

Bärbar projektor

samsung freestyle projektor

Här är ytterligare en bärbar pryl som du kan ta med dig utan några större bekymmer när du skall ut på äventyr. Det är dock ingen högtalare det handlar om denna gång, även om en kan kombineras med denna bärbara projektor från Samsung. Om det vankas filmkväll hemma hos en vän, kan du göra kvällen till en succé genom att slänga upp rullen på en liten projektor som du får plats med i handväskan.

Både video som ljud-kvalité är mycket bra, vilket visar på att Samsung har lärt sig väl av sina smartphone och paketerat in mycket innehåll i ett litet format. Samsung Freestyle har även en snygg design, så den gör sig bra uppställd inför filmvisningen. Det här är även en projektor som inte gör mycket ljud av sig.

Elskoter

Vi har alla kunnat beakta de elskotrar som blir alltmer populära i Sverige. Våra gång- och cykelvägar har idag fått göra rum för detta fordon, vars användningsområden tycks vara oändliga. Då är det väl ändå dags även för dig att införskaffa en? Till hösten kommer du kunna köpa en elskoter av märket Segway GT, vilken erbjuder allt du kan önska dig av det här färdalternativet.

Den här modellen är såväl snabb som stadig att köra, så du kommer att nå dit du önskar färdas i ett säkert och välbehållet skick. Faktum är att den går så snabbt att du gör bäst i att bära en hjälm när du kör. Det här är den mest prishöga prylen på vår lista, dock är det värt pengarna för den som vill uppleva det bästa med skoterkörande på höstens vägar.

Spelkonsol för mobilen

Sist men inte minst har vi en pryl som kommer bli en alltmer vanlig syn i världen om. Våra smartphones idag besitter en enormt hög kapacitet till underhållning. Det kan dock ibland bli lite väl frustrerande när du måste förhålla dig till det lilla formatet du ändå har att göra med. Ibland räcker fingrarnas dansande över skärmen helt enkelt inte till. Särskilt när spelande av allt från de mest moderna titlarna till retrospel är i görningen.

Därmed bör du som använder din smartphone till att spela på att investera i en splittrans ny spelkonsol nu till hösten. Den här kan kopplas samman till din telefon för att ge dig mer precisa kontroller över ditt favoritspel, samtidigt som skärmens storlek består. RGI MG-X r en av dessa konsoler anpassad för Android-telefoner. Spela i stil och förbättra dina prestationer i spelet med denna höstens mobilnyhet!

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Bastaprylar.se