Anslut oss

Den bästa kylväskan för sommaren 2022

Published

on

Glass i solen med texten: Bästa kylväskorna för sommaren 2022

Med våren kommer värmen och lusten att bege sig ut bland djur och natur. Den svenska förkärleken till solljuset för med sig en vandringslust, där all härlighet med de varmare temperaturerna skall tas in. Man kan dock gärna önska sig något nerkylande när solen gör sig alltför påmind. Således kommer vi här nedan att ge en lista på några av de bästa kylväskorna och boxarna för en solig vår- och sommardag.

Kylväskor för varmare tider

När vintermörkret har dragit sig tillbaka och solen gläntar på vår nordiska hemisfär är det hög tid att börja återvända till utelivet i Sverige. Vi svenskar kommer alltid att värdera solljuset tack vare de mörkare timmarna vi upplever vid slutet och början på varje nytt år. Även om skidåkning och vedeldade spisar är mysigt i sig, föredrar många hellre de årstider som erbjuder ljus och värme utomhus.

Dock har vi inte helt övergivit längtan till svalka och kyla även under sommaren. En kall dryck, en smarrig glass eller en skön fläkt är således alltid uppskattat i den värsta av sommarhettan. Att hålla allt kallt när man är ute och reser kan dock visa sig bli svårt. Har man inte en kyl i bilen eller en frys i miniatyr i handen, finns det en stor risk för att en ursprunglig kall dryck eller måltid sakta men säkerligen blir varm.

Därmed behöver man vidta de åtgärder som går för att få behålla saker och ting kallt. Här kommer en riktigt bra kylväska eller box in i bilden. Dessa artiklar är gjorda för att isolera allt kallt från varma element utifrån. Likt en termos håller vätskor varmt under vintern, kan en kylväska hålla saften kall under sommaren. Här nedan finner du nu en lista på några av de absolut bästa kylväskorna och boxarna för de varma årstiderna under 2022!

Kylväskor och boxar Bäst-i-Test

  • Arctic Tern Elecritc Cooler
  • Outwell Ecocool
  • Outwell Petrel
  • Arctic Tern Cooler Backpack

Arctic Tern Elecritc Cooler

arctic tern electric cooler box i grått

Som vi nämnde ovan skulle det vara bra att ha ett kylskåp i bilen under sommaren. Det här är mer eller mindre precis vad Arctic Tern Elecritc Cooler kan erbjuda. Den här kylboxen har en elektrisk komponent som erbjuder riktigt kalla temperaturer inuti. Den kan kopplas in i stort sett vart som helst, vilket även inkluderar eluttag i bilen.

Den här boxen rymmer upp till 30 liter, vilket ger dig gott med utrymme för att packa ihop en härlig picknic. Arctic Tern Elecritc Cooler är även ren från föroreningar, vilket gör bra för naturen. Priset på en sådan här produkt går på cirka tusenlappen för svenskar idag.

Outwell Ecocool

Outwell Ecocool är som namnet avslöjar en kylväska som håller allt inuti kallt. Med sin snygga design är den även en estetiskt snygg artikel att bära med sig. Lite på den tyngre sidan, får du plats med upp till 20 liter av kylvaror i den här väskan. Om du enbart reser med den tom, finns det goda möjligheter till att enkelt packa ihop din Outwell Ecocool, då den är designad att vikas ihop för transport. En annan stor fördel med denna produkt är att den är mycket billig. Du behöver vanligtvis inte lägga ut mer än 200:- för att få händerna på den.

Outwell Petrel

Här är ytterligare en produkt från Outwell. Den här gången handlar det dock inte om någon kylväska, utan i stället en box. Outwell Petrel är den utmärkta förvaringsboxen för allt du önskar ha kallt under längre resor. Skall du ut några dagar, kommer du få god användning av det rymliga innanmätet som får plats med upp till 35 liter av kylvaror.

Dessa hålls sedan mycket kallt tack vare den briljanta om än enkla designen på boxen. Det här är en av de tyngre kylboxarna på marknaden, då den utan något i väger upp mot 8 kg. Outwell Petrel-boxen är även ovanligt dyr, då du får lägga ut runt 1 700:- för att införskaffa en.

Arctic Tern Cooler Backpack

Arctic Tern Cooler Backpack i marinblått

Sist men långt ifrån minst har vi en kylväska kallad Arctic Tern Cooler Backpack. För den som talar god engelska, avslöjar namnet hur den här produkten är utformad. Det är alltså en ryggsäck som erbjuder kyla till dina mat- och dricksvaror under vandringsturen. Du får plats med upp till 20 liter av innehåll i den här väskan.

Utöver själva kylutrymmet, finner du även ett antal ytterfickor som kan husera mindre saker såsom godis eller en vandringskarta. Som den ryggsäck den är, är även Arctic Tern Cooler Backpack mycket lätt till vikten. Den här produkten är inte heller särskilt dyr. Som mest kommer du få betala cirka 250:- för att kunna bära med dig kylan ut i naturen.

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Bastaprylar.se