Anslut oss

Om oss

Är du trött på att höra långa säljpresentationer om produkter som du varken behöver, har nytta av eller som är bra på riktigt? Det är i alla fall jag och efter att jag var sekunder från att lägga stora pengar på något som jag sedan hittade på nätet för mindre pengar så bestämde mig för att starta bästaprylar.se

Tanken är att hemsidan ska fungera som en hjälp för alla er där ute som är lika prylgalna som mig, men som ogillar att åka på nitlottar efter att ha lagt tid och pengar på att hitta något som jag verkligen vill ha. Ni som är trötta på att åka till en affär och få säljsnack om något som inte gör dig nytta, men som ger hög provision till säljaren vilket då gör att denna inte ser till ditt intresse, utan sitt.

Vad är de bästa prylarna? Det kan bero på mycket. För mig är de bästa prylarna inte nödvändigtvis de som kostar mest, men samtidigt måste man hitta en ordentlig balans mellan kvalitet, pris, hållbarhet och syfte. Det är också viktigt att väga in tajmingen. Behöver jag prylen nu, eller kan jag vänta ett par dagar? Ibland kan man vänta tålmodigt och ibland behöver man något snabbt, samtidigt gäller det att inte handla utan att ha samlat den rätta informationen. 

Det är också viktigt att veta om sina rättigheter när det kommer till garanti, ångerrätt och reklamation m.m. som är bra att ha koll på för oss konsumenter.

För att mina prylar ska vara optimala ska det vara prisvärt, bra kvalitet och syftet med köpet ska fyllas. Vad får jag för samma pris, kan jag hitta något på nätet som är bättre eller billigare än det jag sett i butiken? Jag lägger ner timmar och timmar på att hitta rätt och allt det vill jag att ni ska kunna ta del av när ni besöker den här sidan.

Jag vill att ni ska kunna ta del av recensioner av prylar, men även att ni ska kunna dela med er av era tankar om de prylar som ni är intresserade av. Jag vill att vi tillsammans ska hitta de bästa prylarna och de bästa priserna. Hoppas ni vill följa med på det här äventyret och att ni är lika prylgalna som mig.

Vem är jag? Jag är en Göteborgsgrabb som kanske vuxit upp lite för snabbt. Jag bedömer mig ha en normal lön. Jag har familj och barn, vilket gör att det handlas allt från barnvagnar, till möbler för hemmet, köksmaskiner till köket och trädgårdsprylar på sommaren. Jag handlar allt från dammsugare till grillar och nappflaskor. Jag köper kaffemaskiner till hemmet och tv-spel till barnen. Jag är nog precis som dig en person som handlar mycket olika saker, till mycket olika priser och inom många olika områden. Ibland handlar jag på rea, ibland köper jag det nyaste, det som är viktigast för mig är att jag känner mig säker i min research och i informationen om prylarna jag ska handla.  Jag vill få det bästa marknaden har att erbjuda, till det bästa priset jag kan hitta och med schyssta villkor där jag som konsument känner mig skyddad mot allt som kan gå fel. 

Känner du igen dig i beskrivningen? Då hoppas jag och tror att vi kommer ha nytta av varandra och att du kommer hitta många bra tips på min hemsida.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Bastaprylar.se