Anslut oss

5 grymma kolsyremaskiner

Published

on

Kolsyrat vatten i glas

Vatten har en tendens att blir lite godare när man tillsätter kolsyra. Likväl som läskedrycker uppskattas, finner många svenskar att en klunk av säg Ramlösa eller LOKA är värt en liten investering. Du kan dock göra ditt egna pirrivatten med en Soda Stream-maskin. Här skall vi kolla på fem av marknadens bästa apparater som tillsätter kolsyra i vattnet.

Det bästa bubbelvattnet för hemmet

Vatten med kolsyra brukade vara något som enbart var tillgängligt i affären. Ville man känna lite pirr i halsen med sina klunkar, fick man helt enkelt köpa in flaskor av vatten som på fabriksnivå försetts med kolsyra. Det kunde bli en kostsam livsstil om man ville dricka ”sparkling water” till vardags, framför det vanliga, pirr-lösa alternativet. Tiderna har dock förändrats. Idag kan du inhandla särskilda kolsyremaskiner för hemmet som laddas med kolsyrepatroner likt dem i luftgevär och tillsätter bubbel i vattnet.

Otroligt enkla att använda och även billiga att ha i bruk, har alltfler svenskar vänt sig till den här metoden för att få dricka sitt pirrivatten. Men var finner man den bästa och mest prisvärda kolsyremaskinen? Här nedan kan du nu ta del av vår lista på fem av dessa apparater som uppskattas av kunderna. Listan är inte rangordnad på något särskilt vis.

5 Kolsyremaskiner

  • Aarke Carbonator III
  • Sodastream Spirit One Touch
  • MySoda Woody
  • Bubliq Drink
  • Sodastream Genesis MegaPack

Aarke Carbonator III

Aarke Carbonator III

Den första kolsyremaskinen på vår lista är Aarke Carbonator III. Det här är en mycket smart liten manick som ser till att ditt vatten får redigt många bubblor i sig. Det beror dock på hur mycket du önskar. Det är lätt att ställa in nivån på kolsyra, så den kan anpassas för dina preferenser. Otroligt enkel att använda, fäster du bara en vattenfylld behållare enligt anvisningarna och låter maskinen göra sitt. Det här är en av de lite dyrare modellerna av kolsyremaskiner, med ett pris som ligger på mellan 1 600 – 2 100:-, beroende på vilken återförsäljare du vänder dig till.

Sodastream Spirit One Touch

Sodastream är det företag som revolutionerade kolsyremaskinmarknaden. De har således en lång och gedigen erfarenhet av att ge sina kunder vad de önskar i väg av hemmagjort bubbelvatten. Deras modell Spirit One Touch är en mycket nätt liten apparat som får plats överallt i hemmet. Den är även mycket effektiv i sin uppgift, att förse ditt vatten med kolsyra. Sodastream Spirit One Touch kommer i olika färger samt med två vattenbehållare som skall fästas undertill. Priset är även det överkomligt, då det brukar ligga på kring ettusen kronor.

MySoda Woody

MySoda Woody

Företaget MySoda kommer här in på listan med en av deras bästsäljande produkter, kolsyremaskinen Woody. Till storleken är det här en mycket smidig apparat, som ändå besitter all den kapacitet du kan önska dig. Färgvalet på Woody är mångfaldigt, så du kan utan några större problem skaffa en som passar in med kulören i ditt hem. Den här modellen är även superenkel att använda. Prismässigt är det här en av de billigare kolsyremaskinerna på vår lista, då det vanligtvis ligger på virka 800:-.

Bubliq Drink

Här kommer möjligen den kolsyremaskin som är snyggast designad av alla vi har här. Företaget Bubliq har slagit på den stora trumman när de utvecklade den här apparaten. Utöver sitt förnämliga utseende, är även Bubliq Drink speciell i att den kan tillsätta kolsyra till nästan allting. Du får således experimentera och pröva dig fram. Priset ligger på mellan 1 100 – 1 300:- i svensk butik.

Sodastream Genesis MegaPack

Sodastream Genesis MegaPack

Sist men inte minst har vi ytterligare en kolsyremaskin från Sodastream. Det här är dock mer än bara en manick, utan ett helt paket. Med Sodastream Genesis MegaPack får du själva maskinen samt flertalet buteljer och behållare i olika storlekar. Om du är lite osäker på vad du önskar göra med ditt kolsyrade vatten, uppfyller således det här paketet alla dina behov! Priset är inte särskilt farligt det heller. Du får räkna med att punga ut cirka 1 000:- för att få händerna på den här.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Bastaprylar.se