Anslut oss

3 Grymma löparskor

Published

on

Kvinna med löpskor

Nu när det är vårtider i Sverige igen är det hög tid att återuppta fjolårets löpträning. Få saker förbättrar konditionen samt bränner av vinterfettet från kroppen såsom lite springande. Svenskar är i vanliga fall ett hurtigt folk som uppskattar att röra på sig.

När man dock skall ta sig längre löprundor, handlar det inte bara om entusiasm och energi. Du behöver även ha de bästa, möjliga skorna på dig. I den här artikeln skall vi således titta på tre grymma löparskor som kommer väl till pass i löpspåren runtom Sverige.

Så får du det lättast ute i löpspåren

Fysisk aktivitet och löpning är en mycket uppskattad tidsfördrift samt motionssysselsättning bland svenskar. Många av oss föredrar att få vår kondition genom att ta sig ut ur treadmillen på gymmet, slänga på sig en träningsjacka och dansa iväg i spåren bland skog och natur. Löpning av den här arten är ett återkommande nöje för de flesta när det är säsong.

Den säsongen är nu här, då snön tynat bort och slasket förpassats till jorden. Snart står således blommorna och svajar i fartvinden från löpglada svenskar. Utomhusaktiviteter kommer ta vid igen såsom grillning, picknicar, vandringsfärder och skytte med luftgevär. Träning genom att springa är dock något man bäst gör iklädd de rätta kläderna samt skorna.

Just det du har på fötterna har en stor innebörd för hur mycket du kommer få ut av din löpning. Här nedan följer nu en lista på tre löpskor som kommer vara dina fötters bästa vänner när du beger dig av ut för en runda av konditionsträning.

Tre av de bästa löparskorna på marknaden

  • Adidas Adizero Boston 11
  • Nike Air Zoom Alphafly Next% 2
  • Hoka One One Carbon X 3

Adidas Adizero Boston 11

Den första skon vi tar upp kommer från den globala sportartikelproducenten Adidas. Det handlar här om deras utomordentliga löpskor Adidas Adizero Boston 11. Dojjan har en utmärkt passform för fötterna och kommer att fungera i såväl svår terräng som på asfalt. Du kan även köpa dessa om du planerar lite amatörmässigt tävlande med ditt löpande. Som specialiserad löpsko är även det här ett relativt billigt alternativ, då Adidas Adizero Boston 11 kostar kring 1 200:- i affär.

Nike Air Zoom Alphafly Next% 2

Nästa sko kommer från en av Adidas främsta konkurrenter inom sportartiklar, Nike. Deras löpsko med det ytterst komplicerade modellnamnet Nike Air Zoom Aplhafly Next% 2 kommer uppfylla alla dina behov ute i spåret. Den här skon har en sula som fäster på de flesta underlag, samtidigt som du får det bekvämt för foten under såväl korta som långa löpningspass. Till priset är det här dock ingen billig sko, då du får räkna med att betala över 3 200:- för ett par.

Hoka One One Carbon X 3

Sist men inte minst har vi en intressant löpdojja vid namn Hoka One One Carbon X 3. Den här skon har en mycket bra passform och känns redigt stabil på fötterna. Den dämpar även anslagen av fötterna på hårt material väl. Som liten notis, kan det även sägas att den här skon är enkel att rengöra efter särskilt leriga äventyr. Priset är också överkomligt, då du får betala runt 1 500:- för ett par Hoka One One Carbon X 3.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Bastaprylar.se