Anslut oss

Bästa Bilförsäkringen för 2024

Published

on

Bil på väg för bilförsäkring jämför

Bil-ägande är mer än att bara köra längsmed landets vägar. Utöver kostnaden av att köpa själva fordonet, kommer du behöva stå för allt från skatt och bränslepriser till en bra bilförsäkring. En försäkring kommer skydda dig mot allehanda skador som kan orsakas på din bil. Den kan även hjälpa dig utifall att du skulle åsamka skada på någon annans egendom. Här nedan kommer du kunna läsa om fem varianter av den bästa bilförsäkringen du kan skaffa.

5 riktigt bra bilförsäkringar

  • ICA Försäkring
  • Sensor Försäkring
  • Evoli Försäkring
  • Gjensidige Bilförsäkring
  • Hedvig Bilförsäkring

ICA Försäkring

Logga för ICA Bilförsäkring jämför

Den första bilförsäkringen på vår lista kommer från en välkänd aktör inom den kommersiella svenska marknaden. ICA är mer än bara en kollektion av matbutiker som man finner landet över. De erbjuder även en mängd andra funktioner och tjänster. Bland dessa finner man bland annat både en bank samt en försäkring för din bil. ICA:s bilförsäkring kommer med massa av fördelar för kunden.

Om man bilförsäkringar jämför så är den billigare med nästan 20% än snittpriset på marknaden. Du kommer få tillgång till hjälp och stöd i alla möjliga scenarion som kan uppstå. Både olycka i trafik och vagnskada täcks väl med helt acceptabla självrisker. Vid potentiell stöld eller inbrott i bilen har du även ett mycket gott skydd.

Sensor Försäkring

Nästa inslag på listan är bilförsäkringen som erbjuds av försäkringsföretaget Sensor. Deras erbjudande av bilförsäkringar brukar stå högt på listan bland de bästa bilförsäkring jämför med andra som är tillgängliga i Sverige idag. Något som utmärker Sensor från andra försäkringar på marknaden är den simpla processen kring ett byte till deras.

Det går alltså såväl snabbt som enkelt att hoppa över till den bilförsäkring som företaget har. Under Sensor kommer du att skyddas väl mot både vagnskada som maskinproblem. Det finns även ett bra skydd mot stöld. Något återkommande med den här bilförsäkringen är de flexibla självriskerna. Det finns gott om utrymme att komma undan lindrigt här.

Evoli Försäkring

Logga för Evoli Bilförsäkring

Evoli är nästa försäkringsföretag vi tar en titt på i den här listan av bilförsäkring jämförelse. De erbjuder ett av de bästa skydden när det kommer till prislappen. Du behöver inte spendera särskilt stora summor för att ändå få en heltäckning av ditt fordon och de olyckor som kan förekomma i trafiken.

Vid vagnskador kommer du kunna få tillräckligt med ekonomiskt stöd för att komma lindrigt undan med bilförsäkringen. Den täcker även utgifter för både stöld som maskinproblem väl. En annan stor fördel med att välja denna försäkring är att du inte behöver ansluta dig till någon bindningstid. Det betyder att du snabbt kan byta till en annan utifall att du inte är nöjd eller finner bättre erbjudanden på annat håll. Definitivt något att värdera i en alltmer ombytlig fordonsmarknad.

Gjensidige Bilförsäkring

Gjensidige Bilförsäkring jämför

Gjensidige erbjuder bilförsäkringar som är mycket omtyckt bland deras kunder. Det goda omdömet stöds upp av återkommande rabattpriser på företagets mest populära erbjudanden. Den här försäkringen täcker bland annat stöldkostnader mycket bra, där du kan stödja dig mot upp till 40 000:- i både ljud & bild-kategorin som vid stöld av däck.

De har även en mycket bra täckning för potentiella maskinskador. Vad det gäller olyckor i trafik erbjuder de dock ingen krishjälp. Men skulle du ta vagnskada kan detta scenario täckas väl beroende på problemet. Allrisken är dock inte särskilt flexibel av sig utan följer starka principer på vad som resulterar i ersättning eller ej.

Hedvig Bilförsäkring

Hedvig försäkringsbolag har den sista bilförsäkringen på vår lista. Den är dock inte dålig för det. Om man bilförsäkring jämför med andra på marknaden, kommer du finna att Hedvigs är något av en återkommande med många goda kommentarer och omdömen om sig.

Detta beror bland annat på att denna försäkring erbjuder ett mycket brett och omfattande skydd för Vagnskador, trafikolyckor, stöld och maskinfel. Det bör dock påpekas att Hedvigs försäkring inte täcker en allrisk. Detta kan vara en nackdel.

Deras försäkringsformulär, kundanknytning och all hjälp som där tillkommer sker helt digitalt. Du behöver således inte bekymra dig över att ha några papper till hands, då alla information och dokument rörande bilförsäkringen kan huseras i din telefon eller dator. Detta gör det även enklare att vända sig till företaget när du behöver nyttja din försäkring.

Så försäkrar du din bil på bästa sätt

Det finns en stor marknad kring allt som berör våra bilar. Under 2000-talets början var det populärt med så kallade ”body shops” dit folk kan söka sig för att få sina fordon uppgraderade med en massa utsmyckningar. Dessa styling-orienterade verkstäder existerar än, även om de inte är lika mycket i fokus som tidigare.

Ett måste för alla bilägare är någon typ av försäkring. Detta krävs inte bara för att du skall vara skyddad från olyckor, stöld eller maskinproblem. En bilförsäkring ger även en trygghet hos andra förare om att alla potentiella kollisioner eller tvister hanteras av respektive försäkringsbolag. Således fungerar dessa företag både som medlare och ekonomiskt stöd när det kommer till ditt fordon.

Det finns många alternativ att välja på när det kommer till försäkringar för bilen. Beroende på vilka behov du har, kan du således välja en som passar dig bättre än andra. Något som dock är återkommande är den prislapp du behöver betala för att få en försäkring. Om man tittar till bilförsäkring jämförelse, finns det stora skillnader mellan de olika erbjudandena från bolagen.

Här ovan kommer du nu kunna läsa om vår lista på den bästa bilförsäkringen. Vi har inkluderat olika försäkringar som vi tycker ger bäst täckning samt kommer till ett bra pris. Vissa är bättre än andra i de olika aspekterna, medan då de andra uppfyller kriterier på annat håll.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Bastaprylar.se