Anslut oss

5 grymma sminkspeglar

Published

on

Kvinna i sminkspegel

När det kommer till att applicera sminket på rätt sätt, behöver du ha tillgång till en bra sminkspegel. Likväl som de behöver vara behändiga, krävs det att storleken är bra nog för att du skall kunna se väl. Det hjälper även om din spegel är försedd med belysning som följer konturerna på ansiktet. Det finns idag väldigt många val på dessa speglar ute på marknaden. Här nedan kan du läsa om fem av de bästa vi hittat.

Några av marknadens bästa sminkspeglar

  • Browgame Cosmetics Lighted Makeup Mirror
  • Glamcor Riki Skinny LED Mirror
  • Browgame Original Tri Folded Lighted Mirror
  • BaByliss Ultra Slim Beauty Mirror
  • Beurer Makeup Spegel

Browgame Cosmetics Lighted Makeup Mirror

Browgame Cosmetics Lighted Makeup Mirror sminkspegel

Den första av de sminkspeglar vi tittat på kommer från producenten Browgame Cosmetics. Deras model Original Lighted Makeup Mirror är en spegel med belysning ämnad för appliceringen av smink. Spegeln har en bra storlek på 19×16 cm i sin reflektionsyta. Den totala höjden är 30 cm. Du har tillgång till en liten kontrollpanel på spegeln där du ställer in ljusstyrkan.

Den erbjuder även ett förstoringsalternativ där du kan ”zooma” in upp till 5 gånger. Denna sminkspegel drivs av batteri och kan laddas upp vid behov. Det här är en enkel procedur som inte tar alltför lång tid. Beroende på vart du vill köpa din Browgame Cosmetics Original Lighted Makeup Mirror, kan priset variera mellan 600-800:-.

Glamcor Riki Skinny LED Mirror

Glamcor Riki Skinny LED Mirror sminkspegel

Nästa sminkspegel med belysning kommer från Glamcor och går vid modellnamnet Riki Skinny LED Mirror. Det här är lika mycket en spegel som det är en teknologisk skapelse. Det första du kommer märka är storleken på spegeln, vilken är 32×24 cm. Det här erbjuder mycket yta att arbeta med. Spegeln är särskilt populär bland dem som lägger upp sina färdiga sminkningar på sociala medier såsom Instagram eller Pinterest.

Den kommer även med ett mobilfäste där du kan applicera din smartphone under sminkningen. Spegeln tillåter för Bluetooth samt har mycket bra ljus genom sina LED-lampor. Den är trodlöst drivs av ett batteri som är uppladdningsbart. Riki Skinny LED Mirror är ett högklassigt val av sminkspegel, vilket inte minst priset reflekterar. Den kostar kring 3 200:- i butik.

Browgame Original Tri Folded Lighted Mirror

Browgame Original Tri Folded Lighted Mirror sminkspegel

Den tredje sminkspegeln på vår lista kommer åter en gång från producenten Browgame. Den här gången handlar det dock om deras modell Original Tri Folded Lighted Mirror. Det här är en sminkspegel med belysning som ger dig tre olika vinklar att beakta ansiktet i. I mitten finner du huvudspegeln, vilken kantas av två sidospeglar.

Denna modell är fullt vridbar och kan således anpassas utefter hur du vill se dig själv i de reflekterande ytorna. LED-lamporna ger en god belysning och kan drivas både via batteri och en USB-koppling. Till priset är den här spegeln mycket överkomlig, då du får som mest punga ut kring 550:-.

BaByliss Ultra Slim Beauty Mirror

BaByliss Ultra Slim Beauty Mirror sminkspegel

Här kommer en sminkspegel med belysning från den välkända sminkproducenten BaByliss in på listan. Det handlar då om deras modell Ultra Slim Beauty Mirror. Trots sitt relativt lilla paket får du mycket för värdet i denna spegel. Du har bland annat flera förstorningsalternativ, där du kan gå så nära inpå huden som 10 gånger ”zoom”.

Den erbjuder även olika varianter av belysning från svagt till starkt ljus. På spegeln finner du en kontrollpanel där du kan göra dina inställningar enbart genom att vidröra den. Spegeln drivs av en nätkoppling och är mer tålig än man kan tro. Skall det smaka får det dock även kosta, då en BaByliss Ultra Slim Beauty Mirror går på ett pric av cirka 1 400:- i butik.

Beurer Makeup Spegel

Beurer Makeup Spegel sminkspegel

Sist men inte minst så har vi en sminkspegel med belysning från Beuer. Det är deras simpelt namngivna produkt Makeup Spegel som vi tar med här på listan. Denna modell fästs vid väggen, där den sedan kan bli vinklad såsom man önskar. Den kommer med LED-lampor som sitter på sidan av ramen och ger ett riktigt bra ljus.

Själva reflektionsytan är lite mindre än andra speglar på listan och uppmäter 11 cm i diameter. Du kan förstora reflektionen i spegeln 5 gånger. Beuers Makeup Spegel drivs av klassiska AAA-batterier, vilka är utbytbara. Vill du äga en sådan här modell får du räkna med att spendera kring 600:-.

Applicera sminket på bästa vis med en sminkspegel

Det är aldrig fel att se sitt bästa ut. Detta har varit sant genom årtusendena och alla kulturer på vår planet. Det tycks finnas ett starkt behov inom oss människor att förstärka våra bästa fysiska egenskaper, vilket vi lyckats göra genom att sminka oss. Från de gamla egyptierna till dagens runway-shows, har smink och dess tillhörigheter gjort oss vackra inför andras ögon.

Det är en konst att sminka sig på rätt vis. Det är således inte alla som vet hur man gör för att få ut de bästa konturerna eller förstärka särskilda ansiktsdrag. För att det skall bli riktigt bra, behöver man även besitta det extra material som den perfekta sminkningen förlitar sig på. Till detta räknas en sminkspegel, vilken helst skall vara belyst på något vis.

Marknaden saknar inte alternativ på dessa typer av speglar. Det finns mängder att köpa bland annat online, där man kan bruka sig av kampanjer för bättre pris såsom en Skincity rabattkod. Här följer nu en lista på fem av de bästa sminkspeglarna du kan köpa för en acceptabel peng idag.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Bastaprylar.se