Anslut oss

Gamingmus – 5 som ger den bästa spelupplevelsen

Published

on

Att spela datorspel handlar om så mycket mer än en högpresterande dator och internetuppkoppling. Även de medel vi har till hands för att kontrollera våra handlingar i spelen är av hög importens. Ett tangentbord kan komma i många former och fortfarande vara effektiva.

Musen måste dock vara perfekt för att man skall kunna prestera på topp. I den här artikeln skall vi ta en närmre titt på gamingmusen och även ta upp fem modeller som bör ge dig en extra växel i ditt spelande.’

Den bästa gamingmusen

Det är lätt att bli frustrerad, om inte förbannad när ens spelande inte går vägen. Den dataspelande generationen i Sverige har med rätta satt en stor vikt på sin tid framför skärmen. Gaming är en del av ens liv lika mycket som allt annat och måste förses med de rätta medlen för att spelandet skall löpa på obehindrat. Med en dator, skärm och tangentbord i hand är det musen som måste stämma.

En gamingmus kan drastiskt förbättra eller försämra ens upplevelse och känsla under spelets gång. Det är därmed viktigt att man har en modell som passar just din hand och dina gamingbehov. Det finns dock ett enormt utbud på gamingmöss att välja på, vilket kan försvåra valet.

Här nedan har vi sammanställt en lista på fem av de bästa alternativen tillgängliga idag på marknaden. Förhoppningsvis kan den vägleda dig till rätt beslut om vilken gamingmus du skall inhandla!

  • HyperX Pulsefire Dart
  • Logitech G Pro X Superlight
  • Roccat Burst Pro
  • Corsair Sabre RGB Pro
  • Deltaco DM210

HyperX Pulsefire Dart

HyperX Pulsefire Dart mot vit bakgrund

Den första gamingmusen på vår lista kommer från producenten HyperX. Deras trådlösa modell Pulsefire Dart har hyllats för att vara ett av de bästa alternativen på marknaden. Musen är mycket bekväm att använda sig av. Den besitter även alla de kvalitéer man kan önska sig när det kommer till snabb respons och rörlighet över ytor. Designen är relativt enkel men stilren. Idag kostar en HyperX Pulsefire Dart cirka 850:-. Priset är ganska så kostsamt, dock får man vad man betalar för med den här musen.

Logitech G Pro X Superlight

Det högt respekterade teknologiföretaget Logitech har inte gjort någon användare besviken med sin gamingmus G Pro X Superlight. Likt den ovannämnda Pulsefire Dart är det här en trådlös variant. Den har beskrivits som en gamingmus med hög precision som erbjuder en fantastisk spelkänsla, särskilt inom spel från FPS-genren. Den skall även vara mycket bekväm för handen, vilket tillåter för längre sessioner framför datorn. En av de dyraste modellerna av gamingmus på den här listan, kostar en Logitech G Pro X Superlight cirka 1 300:-.

Roccat Burst Pro

Roccat Burst Pro mot vit bakgrund

Här kommer den första trådmusen in på listan. Roccat Burst Pro är ett vittne till att teknologin kring gamingmöss med sladd ännu inte har haft sin sista dag i rampljuset. Den här modellen anses vara mycket bekväm att använda. Den besitter en fin precision och är snyggt designad med sina blinkande ljus som inte överskuggar den naturliga formen. En Roccat Burst Pro är även ovanligt billig för en högt presterande gamingmus och kostar idag runt 650:-.

Corsair Sabre RGB Pro

Företaget Corsair har gjort sig ett namn inom gamingsfären som en mycket pålitlig och kvalitativ producent av datorartiklar. De uppehåller sitt goda rykte med sin trådlösa gamingmus Sabre RGB Pro. Musen är anpassad specifikt för att göra FPS-spel till en dröm. Den kommer med ett lättanvändbart mjukvaruprogram vilket kontrollerar olika aspekter av musens funktioner. Den tar även både Bluetooth och WiFi som uppkopplingsmetoder. En Corsair Sabre RGB Pro kostar knappa 1 000:-.

Deltaco DM210

Deltaco DM210 mot vit bakgrund

Sist men inte på några sätt minst har vi en gamingmus från Deltaco. Deras modell DM210 kopplas in till din dator via en sladd, dock är den mycket behändig trots sin förankring i burken. Designen är snygg med många varierande färger på ljusen som blinkar fram. Den här gamingmusen har beskrivits som bekväm att hantera och med funktioner som kommer väl till pass under spelandets gång. Deltaco DM210 är även otroligt billig med tanke på vad man får för priset, vilket ligger på cirka 180:-.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Bastaprylar.se