Anslut oss

Kommande VR-spel under 2022

Published

on

Man med VR-headset och texten: VR-spel under 2022

VR-spel blir alltmer populära bland gamers. Idag finner man en stor skara av spelare som väljer att lägga musen, tangentbordet och kontrollen åt sidan till fördel för ett headset. Mer inlevelsefullt och fysiskt aktivt har VR funnit sin plats i dagens gamingsfär. Nya spel som implementerat teknologin tillkommer hela tiden. I den här artikeln skall vi titta på fyra riktigt lovande spel som planeras bli tillgängliga under 2022!

Nästa generations VR-spel

För den som hänger med i svängarna av gamingens värld bör uttrycket ”VR” (Virtual Technology) inte vara något främmande. Med ett headset som ger både ljud och bild har den här teknologin tagit data- och Tv-spelssfären med storm de senaste åren. Det ses som mer inlevelsefullt att använda hela sin kropp till att utföra aktioner i ett spel, hellre än de klassiska medlen såsom mus eller kontroll.

VR-spel kommer bli alltmer populärt med tidens gång. Det finns redan ett smärre bibliotek av titlar som planeras ges ut under 2022. Nedan finner du en lista på fyra kommande VR-spel som sägs bli några av de bästa på marknaden.

  • Zenith: The Last City
  • Firmament
  • Hellsweeper VR
  • Outlier

Zenith: The Last City

Poster för Zenith the last city

Det första spelet på vår lista kommer från utvecklaren Ramen VR. Deras skapelse Zenith: The Last City planeras ha sin premiär inom kort. Dock förväntas det komma ut någon gång under 2022. Zenith: The Last City beskrivs som ett VRMMO och påstås kunna husera en oändlig mängd med spelare.

Världen man rör sig i skall även den vara så stor att det är näst intill omöjligt att utforska alla miljöer. En av de aspekter med det här spelet som tycks vara mest tilltalande är ett ”revolutionerande” combat-system, i vilket man kan både parera slag som dela ut speciella kombinationer av attacker med de rätta rörelserna.

Firmament

Spelet Firmament från spelutvecklaren Cyan beskrivs som ett äventyr i steampunk-stil. I Firmament får spelaren bege sig av på en resa genom olika miljöer där allt från pussel till mysterium kan utforskas via ditt VR-headset. Med sig på sin upptäcktsfärd har man en AI-karaktär som fungerar likt en nyckel för att låsa upp nya områden av världen. Firmament har inget officiellt publiceringsdatum än. Dock är spelet satt att komma ut någon gång under den senare halvan av 2022.

Hellsweeper VR

Poster för Hellsweeper VR

Spelutvecklaren Mixed Realms har slagit på den stora trumman med sitt uppkommande spel Hellsweeper VR. Spelet sägs bära på visa karaktärsdrag som påminner om rogue-spel, där snabb, gymnastiska rörelser kombineras med våld för att ta sig igenom de olika nivåerna.

Hellsweeper VR skall tillåta för springturer längsmed väggar, glida på golvet samt genomföra bakåtvolter. Som en enslig och övergiven själ skall du färdas genom den underjordens hemska värld där många onda ting försöker ta livet av dig. Spelet förväntas bli tillgängligt under 2022.

Outlier

Det kommande VR-spelet Outlier beskrivs som en FPS-upplevelse i en värld som måste utforskas av spelaren. Man antar rollen som kaptenen för ett rymdskepp vars uppdrag är att hitta en ny planet för jordens befolkning att leva på.

Under sin resa genom universum stöter man på ett solsystem som står inför brinken av att förstöras av en främmande ras av utomjordingar. Med hjälp av föremål, vapen, uppgraderingar samt en fängslande berättelse är det upp till spelaren att försäkra människosläktets överlevnad. Även om detta betyder ett par ordentliga dolkstötar i otalet stöddiga Aliens.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Bastaprylar.se