Anslut oss

3 Grymma Slushmaskiner för svalkande sommardrycker

Published

on

Slushy i glasburk för slushmaskin

När det blir varmt i sommarsolen i Sverige, kommer en svalkande dryck mycket väl till pass. Den amerikanska delikatessen ”Slushy” är möjligen ett av de bättre alternativen. Det här är krossad is som fått såväl färg som smak av olika safter.

Dessa är ett vanligt inköp när man befinner sig i närheten av tex. bensinmackar, dock kan man göra dessa själv i hemmet. Allt man behöver är en slushmaskin. I den här artikeln har vi just tagit en titt på tre av dessa som fått ett gott omdöme ute på marknaden.

Krossad is och läskande ingredienser

En Slushy är en dryck vars komponenter består av krossad is och saft. Det är således lite som en isglass som gått ett par rundor genom en slåttermaskin. Slushies är något som är ett vanligt förekommande under sommaren. De svalkar ner kroppen rejält, samtidigt som de smakar riktigt bra. Drycken är en vanlig förekomst bland annat på nöjesparker under sommaren.

För den som vill åtnjuta drycken mer vardagligt, går det att göra sina egna Slushies. Detta kan ske på två olika sätt. Antingen tar man till lite muskelkraft och själv krossar isen, varpå man sedan behöver manuellt blanda i saften.

Ett annat sätt är att köpa sig en särskild Slushmaskin, som gör jobbet åt en. Det sista alternativet är möjligen att föredra, då man får sig en Slushy i butikskvalité vid processens ände. Men vilken är då den bästa Slushmaskinen? Det skall vi svara på i vår lista som följer här nedan!

3 Slushmaskiner med högt betyg

  • Ariete Slush Ice
  • Rubicson Slushie-maskin
  • Snösmältande Slush-ismaskin

Ariete Slush Ice

Ariete Slush Ice är en av de bästa maskinerna när det kommer till hemmagjorda Slushies. Faktum är att maskinen även förekommer i mer professionella scenarion såsom i kiosker. Du kan därmed förvänta dig en högkvalitativ dryck om du förbereder den i en Ariete Slush Ice. Det här är heller inte en särskilt dyrköpt produkt. För endast cirka 500:- kommer du kunna njuta av dina egna Slushies året om.

Rubicson Slushie-maskin

Nästa Slushmaskin på vår lista kommer från producenten Rubicson. Deras Slushie-tillverkare är ett av de billigare alternativen ute på marknaden. Det betyder dock inte att man får ett sämre resultat för det. Tvärtom, är de drycker som produceras av den här maskinen mycket högklassiga.

Själva maskinen är enkel att rengöra och tar inte mycket plats. Man kan således utan några större problem ställa undan den när man så önskar. Priset för en Rubicson Slushie-maskin ligger på cirka 350:-, vilket är ett riktigt bra inköp för den som vill svalka sig i sommarhettan.

Snösmältande Slush-ismaskin

Sist men inte minst har vi Snösmältande Slush-ismaskin. Det här är en absolut lyxvara för den som regelbundet vill njuta av sina Slushies. Du kommer inte kunna ställa undan den här apparaten när du är klar, utan den behöver en permanent plats i ditt hem. Den kostar även otroligt mycket, då man får punga ut kring 17 000:- för att få händerna på en. Det är således premiumvalet av Slushy-maskiner.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Bastaprylar.se