Anslut oss

3 bra badbassänger för sommaren

Published

on

pool med stege samt texten: Badbassänger till Sommaren

Med månadernas gång inpå det här nya året kommer solen att göra allt fler framträdanden. När vinterkylan lagt sig och våren och sommaren gör entré i Norden kommer aktiviteter som kräver sol och värme att återigen bli aktuella. En av dessa är naturligtvis badandet.

Vare sig det sker i hav eller sjö, finns det inte mycket som svenskar gillar mer än att bada under årets varmare säsonger. Även bad i pool och bassänger är mycket populärt. I den här artikeln skall vi titta på just tre badbassänger till ett bra pris som kommer att passa väl under de hetaste soltimmarna under sommaren.

Bada i simbassäng på sommaren

Sommartider står inför dörren. Det går snabbt för solen att stråla bort all den kyla som vintermånaderna har att erbjuda oss svenskar. När det blir dags för shorts, klänningar och kortärmat är det även hög tid att börja tänka på sommaraktiviteter.

Att bege sig ut till vattenkällor och bada är näst intill en högtid för solhungriga svenskar som vill uppleva det bästa med ett varmare klimat. Många hushåll i Sverige har därmed börjat investera i en ordentlig pool för en lättillgänglig och tillfredsställande stund i det svalkande vattnet.

Nedan följer en lista på tre badbassänger man kan inhandla sig inför sommarens värme. De som valts ut för att få medverka på listan fyllde vissa kriterier som eftersöktes. De är först och främst prisvänliga. Sedan har de även fått goda recensioner i såväl bekvämlighet som tålighet och lättanvändning. Förhoppningsvis finner du som läsare en bassäng som passar dig perfekt i solens hetta!

3 svalkande pooler i värmen

  • Bestway Steel Pro Pool
  • Jilong Sirocco Blue Pool
  • Intex Simbassäng 28212

Bestway Steel Pro Pool

Bestway Steel Pro Pool mot vit bakgrund

Den första badbassängen på den här listan kommer från producenten Bestway. Deras modell Steel Pro Pool är en förstklassig upplevelse i badpooler på marken. Med en god och rymlig storlek på 355 cm längd och 255 cm bred får många plats i den 59 cm djupa bassängen.

I vattenvolym rymmer Steel Pro Pool cirka 3 300 liter om den fylls till 90%. Poolen kommer med ett effektivt filter vilket förhindrar att man ständigt behöver byta vattnet i den. Priset på den här bassängen ligger på cirka 1 250:-, vilket minst sagt är överkomligt.

Jilong Sirocco Blue Pool

Jilong Sirocco Blue Pool mot vit bakgrund

Poolproducenten Jilong kommer här med en mycket fin badbassäng som försäkrar att solens värme effektivt kan bekämpas under sommaren. Modellen Sirocco Blue Pool är en stor, rund och rymlig produkt att fylla med vatten.

Den kommer med en speciell sandpump, vilken används för att skölja ut element såsom sand, grus och småstenar från badbassängens botten. Man kan hälla i hela 6 125 liter vatten i den här poolen. Priset på en Jilong Sirocco Blue Pool ligger på cirka 1 800:-.

Intex Simbassäng 28212

Intex Simbassäng 28212 mot vit bakgrund

Sist men långt ifrån minst har vi en pool från Intex. Deras produkt Intex Simbassäng 28212 har fått många goda recensioner för att vara den perfekta poolen för barnfamiljer att svalka sig i. Det är den största poolen till måttet på den här listan, vilket säger mycket om hur stora mängder vatten den rymmer.

Rund till formen och med ett djup på 76 cm finns det gott med plats för flertalet personer att bada samtidigt. Priset på den här simbassängen ligger på cirka 1 950:-, vilket gör den till den dyraste på den här listan.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Bastaprylar.se