Anslut oss

10 spel under 2021 för Playstation

Published

on

Huvudbild för Playstation 5

Nu i vår har flera nya Playstation 5 spelsläpp gjorts och oavsett om du har haft turen att köpa hem en sprillans ny konsol eller spelar på en äldre version så kommer här tio speltips för 2021. Pandemin har gjort att många har mer tid att spela Playstation och vi vill inte att ni ska slösa er tid på dåliga spel så här kommer de tio bästa Playstationspelen just nu.

De 10 bästa spelen för Playstation 2021

Vår bedömning av de bästa spelen för Playstation i år baseras på kritikernas betyg, vår egen upplevelse och hur prisvärt spelet är. Vi håller även ögonen öppna på spel som släpps under året och hur bra de funkar på nya konsolen Playstation 5.

Marvel’s Spider Man: Miles Morales

Spider Man

Peter Parker är bortrest på semester och då är det Miles Morales som tar över rollen som Spindelmannen. Här bjuds du på fantastiska miljöer i bästa New York-anda och med 60FPS är spelet ett nöje att lira sig igenom. Prestationen på den nya konsolen är fantastisk och Marvel har gjort spelet exklusivt för Playstation. För 499 kr får du ett mycket roligt spel att spela och en bra upplevelse oavsett om du spelar Playstation 4 eller 5.

Assassins Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla har anpassats till Playstation 5 och spelupplevelsen på den nya konsolen är storslagen. De norska bergen är knivskarpa i 4K, 60FPS gör att miljöerna får rättvisa i spelet och på Playstation 5 är laddningstiderna mycket snabbare än på Playstation 4. I Assasins Creed Valhalla följer vi med Eivor på ett vikingaäventyr utan dess like. Vikingatiden är här och vi är huvudpersonerna i den. Plundra, hitta ett nytt hem, åk på äventyr. Spelen kommer få expansioner under 2021 vilket lär förbättra upplevelsen ännu mer. Spelet går att få för prisvärda 399 kr i dagsläget.

Demon’s Souls

Wow! Många äldre minns nog spelet från 2009 som nu gjorts om och förbättrats. På spelet som släppts exklusivt till Playstation 5 är laddningstiderna näst intill borttagna, spelet är fantastiskt snyggt och remaken är helt klart värdig klassikerstatus. Du beger dig till Boletaria där du ska ta bli demondräpare och ta dig igenom historien i Demon’s Souls. En sak, gör dig beredd på att dö. I spelet dör du många gånger och det är oundvikligt. Spelet är svårt, en rejäl utmaning, men likväl ett måste för den som har tiden och kraften att inte ge upp för att nå belöningarna som väntar när man besegrar de svåraste motståndarna. Något dyrt spel som kostar 799 kr, dock välinvesterade pengar för den otroliga spelupplevelsen.

Astro’s Playroom

Dualsensekontrollerna är här och Playstation har hittat ett innovativt sätt att presentera de nya funktionerna som kontrollen har. I gratisspelet Astro’s Playroom får du testa på alla nya funktioner som dualsense bjuder på. Det är förvånansvärt roligt att ta sig igenom miljöerna. För att få ett grepp om dualsensefunktionerna rekommenderar vi att ni testar Astro’s Playroom innan ni spelar annat, ett perfekt sätt att skryta om er nya konsol och förstå vad ni betalat för.

Hitman 3

Hitman 3

En av våra favoriter, Hitman ska avsluta sin historia. Det är dags för sagan om lönnmördaren att ta sitt slut och spelet är snyggare, kraftfullare och roligare än någonsin. Klassikerna innan avslutas i Hitman 3 och i spelet får du en kombination av spionfilm, spel, fantastiska miljöer och högintressanta karaktärer. För dig som spelat föregångarna är detta ett måste till spel och vi rekommenderar att du njuter av ett spel som vi har svårt att hitta något negativt med. Just nu finns spelet för 599 kr på PS5.

God of war

God of War var ett av de bästa spelen till Playstation 4, men på Playstation 5 är spelet ännu bättre. Även God of War är en remake på ett spel från 2018, skillnaden? Bättre upplösning, 4K möjlighet och ett nytt spel som släpps senare under året i God of War: Ragnarok. Spelet har en gripande och involverande story som man vill spela klart så fort som möjligt. Kratos har nu en son och har lämnat antikens Grekland, vilket innebär nya utmaningar. Vi älskade det här spelet på PS4 och älskar det ännu mer på PS5 och ser fram emot att se Ragnarok som släpps senare.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Call Of Duty: Cold War

Ingen ny konsol utan ett Call of Duty att spela. Black Ops Cold War går att spela i 120FPS för första gången på en konsol vilket gör att vi får ut maximalt av den allt den nya konsolen. Som vanligt älskar vi multiplayerläget och även i år så får vi besök av zombierna från The Walking Dead. Att spela med dualsensekontrollern ger en extra dimension till spelet och vi ser spelet som ett måste för din konsol.

Ghost of Tsushima

Ett snyggt, coolt och bra fightingspel som nu fått ett nytt multiplayerläge. Spelet som är exklusivt för Playstation var ett av de bästa på Playstation 4 och är ännu bättre på Playstation 5. Samurajen Jin Sakaien är den enda överlevande Samurajen och hans uppdrag är att leda ett gerillakrig mot mongolerna. Steg för steg blir Jin en duktigare och bättre fajter med fler ess i rockärmen. Har du spelat andra liknande spel vet du exakt vad som väntar i det här spelet. Det blir inte tråkigt för det utan spelupplevelsen är cool och intressant även om den blir lite förutsägbar.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade (juni 2021)

Final Fantasy 7: Remake

Final Fantasy 7 Remake Intergrade är PS5-versionen av spelet som släpptes förra året. Spelet kommer utnyttja allt det nya som PS5 har att erbjuda. Det låter lovande för spelet som vi alla älskar.

Sagan om Ringen: Gollum (någon gång 2021)

För alla “Sagan om ringen”-älskare är det här spelet något att se fram emot. Under 2021 kommer vi få spela som dubbla personligheten Gollum. Historien början i Mordor och tar oss vidare i Midgård som vi anar kommer se fantastiskt ut på Playstation 5. Under äventyret kommer vi träffa både vänner och fiender ur Gollums ögon och vi ser fram emot detta äventyrs och actionspel under årets gång.

Summering

2021 erbjuder många fina spel oavsett om man spelar på Playstation 4 eller Playstation 5. Många av klassikerna som funnits på Playstation 4 har förbättrats på den nya konsolen Playstation 5. Jämförelsevis är prestandan och grafiken bättre än någonsin. Vi hoppas vi har kunnat komma med tips på spel som ni kan vara intresserade av att spela redan nu och att något tips för framtiden är intressant för er att spela.

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Bastaprylar.se