Anslut oss

De bästa rullarna hushållspapper på marknaden

Published

on

Hushållspapper i kök

Även om det inte alltid är roligt, så behöver man hålla rent i hemmet. Vi svenskar är vanligtvis särskilt driftiga när det kommer till sanitära förhållanden i våra lägenheter och hus. För att dock få det rätt, behöver man även ha tillgång till de bästa produkterna för sin rengöring. I den här artikeln skall vi således lista de bästa hushållspappersrullarna som går att köpa på marknaden idag.

Papper som absorberar bäst

Hushållspapper är en mycket särskild produkt. Designat för att vara såväl absorberande som tåligt, behåller det ändå sin mjukhet för enkel användning. Att ha en rulle hushållspapper i köket är lika normalt som kastruller och grytor. Det är även en artikel som man har fler användningsområden för än de vanliga köksbestyren.

För att ett hushållspapper dock skall anses vara bra, måste det uppfylla vissa kriterier. Först och främst så behöver ett ark av papperet självfallet kunna göra rent efter sig. Det skall inte kräva mer än ett par drag över bordet eller diskbänken för att den ytliga smutsen skall vara borta. Sedan ser konsumenterna gärna att en rulle räcker till ett längre tag.

Det är inte kul att köpa sig en uppsättning hushållspapper varje vecka. Här nedan kan du nu läsa om våra tips på de absolut bästa rullarna med hushållspapper som går att finna i svenska affärer. Vi har rangordnat dem utefter storlek, absorberingskraft och tålighet.

Topp-3 Hushållspapper i Sverige

  • Lambi hushållspapper
  • ICA Mat & Kök
  • COOP Hushållspapper

Lambi hushållspapper

Den första produkten som vi tar upp kommer från Lambi. Det här företaget har gjort sig ett namn främst inom toalettpapper, dock gör de även rullar för hushållet. Lambis hushållspapper är relativt billigt och kommer även med många goda kvalitéer.

Gjort av nyfiber, torkar det upp såväl vätska som bakterier på ett bra sätt. Det luddar heller inte av sig särskilt mycket, vilket alltid är att uppskatta. Beroende på växlande priser från affär till affär, kan du räkna med att få betala kring 40:- för ett paket.

ICA Mat & Kök

Nästa hushållspapper är det som produceras av mathandelskedjan ICA. Deras Mat & Kök-papper är ett mycket billigt och bra alternativ för ICA-kunden. Det suger upp vätskor väldigt bra och kan även hantera bakterieliv på diskbänken. Det kan ludda till och från beroende på vilken typ av yta du använder ett ark av det här papperet på. ICA Mat & Kök kostar mellan 25-30:- i en ICA-butik.

COOP Hushållspapper

På Tredje plats har vi ytterligare en mataffärskedjas egna hushållspapper. Den här gången handlar det dock om COOP, ICA:s långlivade rival på den svenska matmarknaden. COOPS hushållspapper är möjligen det som absorberar upp vätska bäst av alla på den här listan.

Det kan även utan problem ta hand om bakterier på den yta det torkar av. Dock är själva materialet inte det starkaste, vilket gör att ett ark kan gå itu relativt snabbt. Det luddar även av sig mer än man skulle önska. Prismässigt står det här hushållspapperet i samma klass som ICA Mat & Kök och ligger således på kring 30:- i butik.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Bastaprylar.se