Anslut oss

Bästa Övervakningskamerorna för Svenska Hem

Published

on

huvudbild övervakningskamera privat

Det blir mer och mer populärt bland svenskar att installera övervakningssystem i hemmet. Det är således inte längre en ovanlig syn att se en kamera blicka ut mot trädgården eller framför dörren på många bostäder. Trenden med att förse sitt hem med avancerad säkerhetsteknologi är en som även kan vara ganska så billig. Här nedan kan du läsa vidare om fem övervakningskameror som håller en mycket hög kvalité.

Håll ett öga på din omgivning

Med all den teknologi vi har tillgänglig för oss idag, kan mycket av den nydanande tekniken appliceras för vår säkerhet. Larm och säkerhetslås blir allt vanligare på våra mobiler och andra tillhörigheter. Även våra bostäder blir säkrare tack vare elektronikens manicker. Du kan idag installera avancerade säkerhetssystem som övervakar ditt hem tjugofyra timmar om dygnet.

När det kommer till bästa övervakningskamera privat för personer, finns det även mycket att välja på. Marknaden kring dessa linsförsedda väktare är riktigt stor. En bra övervakningskamera privat behöver heller inte kosta dig alltför mycket.

De brukar vara enkla att installera samt kontrollera från både telefon som dator och t.o.m. din Tv. Här nedan kommer du nu kunna läsa om fem av marknadens främsta produkter inom det här området.

Lista på bästa övervakningskamera privat bruk

  • Eufycam 2 Pro
  • Arlo Go 2
  • TP-Link Tapo C310
  • Arlo Ultra 2
  • Ring Indoor Cam

Eufycam 2 Pro

Eufycam 2 Pro övervakningskamera privat

Eufycam 2 Pro är en övervakningskamera privat som uppfyller alla dina behov för ett säkert hem. Vid inköp av dessa får du även två kameror, vilka kan sättas runtom ditt hus. Modellen fungerar likväl för att övervaka utomhus som innanför väggarna. Med en hög upplösning på 1 296p kommer du även få en skarp bild på allt kameran fångar på video. Eufycam Pro 2 har en vid synvinkel på 140 grader samt är trådlös.

Kameran drivs av batterier vilka ha en lång livslängd på cirka 1 år innan de behöver laddas upp eller alternativt ersättas. Du kan välja att streama bilden från kameran direkt till en skärmenhet, eller lagra videon på kamerans egna hårddisk. Den kan hålla upp till 16 gb av videor. Diu betalar för kvalitén med Eufycam Pro 2, vars pris ligger på cirka 4 300:-.

Arlo Go 2

Arlo Go 2 övervakningskamera privat

Arlo Go 2 är en övervakningskamera privat som är ämnad för utomhusbevakning. Den kommer således passa som bäst på utsidan av din bostad. En utmärkt funktion med denna modell är att den har mörkerseende. Du kommer således klart kunna se vad som sker under den sena kvällen och natten med den här. Det finns även inbyggda rörelsesensorer som sätter igång kameran vid aktivitet.

Ackompanjerat med dessa sensorer har du även ett larm som ljuder ut likt en siren utefter de inställningar du gjort för det. Detta är ett utmärkt sätt att bland annat skrämma bort folk och djur samt kan väcka dig vid behov. Upplösningen på videorna är även av en hög kvalité och ligger på 1 980p. Kameran drivs av batteri, vilka håller utan laddning i upp till fyra månader. Priset för en Arlo Go 2 ligger idag på cirka 3 400:-.

TP-Link Tapo C310

TP-Link Tapo C310 övervakningskamera privat

TP-Link Tapo C310 är ytterligare en övervakningskamera privat som du helst skall använda utomhus. Vid köp kan du välja på antingen en eller två kameror, där det sistnämnda alternativet dock kostar lite extra. Modellen är en favorit hos dem som vill ha sin bostad övervakad, samtidigt som de inte vill lägga ut flera tusen på en bra och pålitlig kamera. Du får en fin kvalité på bilden med en TP-Link Tapo C210, vars upplösning ligger på 1 296p.

Kameran har mörkerseende samt ett alternativ för tvåvägskommunikation. Du kan således samtala med folk på andra sidan skärmen. För driften har den här kameran inte ett batteri, utan måste förses med el via en sladd. Priset är dock mycket överkomligt, då en TP-Link Tapo C310 ligger på cirka 700:- i butik och online idag.

Arlo Ultra 2

Arlo Ultra 2 övervakningskamera privat

Arlo Ultra 2 är ett premiumalternativ när det kommer en övervakningskamera privat för utomhusbruk. Likt med TP-Link-modellen ,kan du köpa denna kamera i olika paket. Här kommer de med antingen en, två eller tre kameror. Du får en löjligt bra bild med Arlo Ultra 2, vars upplösning är i 4k. Det blir således skarpa och tydliga videor som produceras av kameran.

Den har även en bred synvinkel på 180 grader. Två med ryggen mot varandra täcker således en komplett cirkel. Kameran drivs av batterier, vilka håller i upp till 6 månader utan laddning eller ersättning. Det finns även rörelsesensorer samt ett tvåvägskommunikationsalternativ med dessa kameror. Som nämnt är Arlo Ultra 2 dock ett premiumval, då priset för ett paket med två kameror ligger på runt 7 500:-.

Ring Indoor Cam

Ring Indoor Cam övervakningskamera privat

Den sista övervakningskamera privat som vi tar upp här kommer från en igenkännlig producent. Ring har i ett antal år nu tagit fram riktigt bra kameror för hemsäkerhet. Deras modell Ring Indoor Cam är som namnet avslöjar en kamera ämnad för att övervaka insidan på din bostad. Den är liten och diskret till storleken och kan således enkelt gömmas undan.

Upplösningen ger videor i 1 080p, vilket är skarpt nog för att du skall få en god översyn på vad som händer på skärmen. Ring Indoor Cam har både mörkerseende samt rörelsesensorer, vilka aktiverar kameran från ett Standby-läge. Denna övervakningskamera har även ett mycket överkomligt pris på runt 700:-/styck.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Bastaprylar.se