Anslut oss

Lista på kärleksfulla presenter till Alla Hjärtans Dag

Published

on

Inslagna paket med hjärtans dag presenter

Snart är Alla Hjärtans Dag åter ett datum som passerar på kalendern. Denna ”högtid” har för vana att bli en smått stressad stund för de som söker det bästa firandet. Det behöver dock inte vara alltför påfrestande att finna den perfekta presenten till sin käraste. Det finns mängder med finfina saker att ge bort, vilka även förmedlar ens kärlek på ett bra sätt. I den här artikeln skall vi gå igenom några av dessa gåvor.

Ge bort den bästa Alla Hjärtans Dag-presenten

Alla Hjärtans Dag, eller Valentine’s Day, handlar lika mycket om kärlek som den gör av den kommersiella sfären. Det är nämligen förväntat att man lägger ner lite extra pengar på sig och sin partner under just den här dagen. Restauranger brukar erbjuda strålande menyer med festliga måltider, medan radiostationerna spelar smöriga ballader för att skapa en riktigt kärleksfylld stämning.

Med allt tjo och tjim runt Alla Hjärtans Dag, får man inte glömma bort presenten. Det här är en vital del av firandet, när man skall sätta ord på sin kärlek i form av en gåva. Men vad skall man gå ge bort som en bra gåva? Det finns mycket att välja på, dock är vissa presenter mer passande än andra. Här nedan har vi således skapat en lista på de bästa Alla Hjärtans Dag-presenterna som är garanterade att få lite glöd i hjärtat på den du älskar!

4 gåvor som passar till Alla Hjärtans Dag

  • Stjärnhimmelskarta
  • Kyssande muggar
  • Chokladprovning
  • Whiskeyprovning

Stjärnhimmelskarta

Den första gåvan som vi tipsar om är mycket speciell, särskilt för er två. Det är nämligen en tavla som visar upp den stjärnhimmel som gällde det datum då ni träffades. Om man under kärlekens rus inte hann med att vända blicken upp mot natthimmelen, kan således den här gåvan ge en bild av hur stjärnorna stod den dagen. Något att glädjas över och passar utmärkt på väggen som ett minne över er första stund tillsammans. En sådan här stjärnhimmelskarta kostar mellan 300-600:- och kan även levereras inramad.

Kyssande muggar

Kyssande muggar

Nästa present är en som passar utmärkt för det paret som bor tillsammans. Visst har man hört talas om matchande kläder i ett förhållande. Att dock även kunna åtnjuta sitt kaffe i symbios är något särskilt speciellt. Det är precis vad dessa muggar producerade av företaget Spralla har att erbjuda.

De är utformade, precis som ni, likt ett par. När de sätts samman ser det ut som om de ömt kysser varandra. Designen för så att varje skål blir till en romantisk föreställning i väldekorerat porslin. Priset för ett par av dessa dryckesbärande turturduvor ligger på runt 250:-.

Chokladprovning

Här kommer den första av två provningsalternativ in på vår lista. Det handlar i detta fall om en utmärkt gåva för chokladälskaren. Det är nämligen exklusiva kakaoprodukter som står på menyn i den här presenten. Levererade av konfektyrföretaget Hedh-Escalante, kan man beställa hem ett paket fyllt med choklad, vilket sedan kan provas av två personer.

Det finns alla de möjliga smakerna att ta del av, där man bland annat kan lära känna varandras tungor bättre. Den här chokladprovningen för två kostar 300:- och är en riktigt god investering som present för Alla Hjärtans Dag.

Whiskeyprovning

Sist men inte minst har vi även valt att ta med en present för den som älskar smaksensationer av den mer alkoholhaltiga typen. Det finns möjligheter till att ge sin käraste en dag av whiskeyprovningar, där mängder av olika flaskor och årgångar står till buds. Utöver den mycket goda spriten, finns det även de paket som erbjuder en god undervisning i Whiskey, från dryckens historia till hur olika sorter framställs samt smakar.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Bastaprylar.se